A lazacpisztráng
egy kiváló étel, amely egyszerűen elkészíthető, és garantáltan elnyeri
vendégeid tetszését. A recept alapját a friss lazacpisztráng adja, amely
gazdag omega-3 zsírsavakban és ízletes hússal rendelkezik. Először is, mosd
meg alaposan a lazacpisztrángot hideg víz alatt, majd szárítsd le
papírtörlővel. Ezután sózd be mindkét oldalát, és hagyd állni legalább 15
percig, hogy jól átjárja a húst. Közben készíts elő egy serpenyőt olajjal
vagy vajjal, és hevítsd fel közepes lángon. Ha felmelegedett, tedd rá a
lazacpisztrángot, és süsd mindkét oldalát aranybarnára, kb. 3-4 percig per
oldal. Ha elkészült, tálald azonnal friss citromkarikával és petrezselyemmel
díszítve. Az íze garantáltan mennyei lesz, és biztosan új kedvencévé válik ez
a könnyen elkészíthető fogás. Reméljük, hogy ezzel az egyszerű recepttel te
is kedvet kaptál a lazacpisztráng elkészítéséhez, és hamarosan kipróbálod
otthon is! Jó étvágyat!