Szülinapi poszter készítő program

Ebben a cikkben tömören megtalálod, hogyan készíts szülinapi posztert ingyen.

  1. Canva
  2. Crello
  3. Snappa

Szülinapi poszter készítő program:Canva

A Canva a legjobb választás. Ingyenes, egyszerű kezelni, gyors, tud magyarul és ingyenes sok-sok sablon. Lépj be Google vagy Facebook fiókkal, vagy használd hagyományos email+jelszó kombóval. Írd be a fenti keresősávba, hogy plakát vagy poszter és máris megtalálod a sablonokat. Az ingyenes korlátozás nélkül letölthető és használható, a fizetősért letöltéskor kell fizetni, vagy Pro licenszt kell vásárolni. Ez sem egy nagy összeg, potom pénzért profi grafikusok által előkészített anyagokat kapsz.

Szülinapi poszter készítő program:Crello

A Crello szinte ugyanaz, mint a Canva. Tud magyarul, online, egyszerű, gyors. A  különbség, hogy kevesebb ingyenes sablont találsz benne. Ettől függetlenül érdemes felkeresni, ha újabb inspirációra vágysz! Más stílusú képek, grafikus elemek találhatóak benne. A Canva tervei kicsit talán “laposak” a Crellóhoz képest. Talán ezért is drágább.

Poszter készítő program

Belépés után írb be a keresőbe, hogy plakát vagy poszter, majd üss egy entert. Válassz a sablonok közül, vagy kezdj egy újat. Ha kész vagy, a jobb felső sarokban lévő letöltés gombbal le tudod menteni a gépedre.

Poszter készítő program

Poszter készítő program

Poszter készítő program

Szülinapi poszter készítő program:Snappa

A Snappa azért került a listába, mert egy nagyon sokoldalú online képszerkesztő program és az ingyenes hozzáféréssel korlátlanul lehet használni egy bizonyos letöltésmennyiségig. A Snappa kicsi más a fentiekhez képest, itt kevesebb a sablon, többet kell saját kreativitásból dolgozni. Pont ez a legnagyobb előnye. Ebben a programban ingyenes funkció a háttér eltávolítás, ami szinte sehol máshol nem elérhető.

Ebben a videóban egy részletes Snappa útmutatót találsz:

Vissza a főoldalra: Fotó szerkesztés

Partnereink:

képszerkesztő

profi képszerkesztő program letöltés ingyen magyarul

Pénztárca rendelés

Vegán pénztárca

esküvői meghívó

hüvelyk cm

méregtelenítés házilag

szívhez szóló szülinapi köszöntő