Naptár szerkesztő program

Naptár készítés online ingyen, kész sablonokból. Készíts tervező naptárat, fényképes naptárat, asztali naptárat vagy ajándék naptárat. Szuper online programok közül választhatsz, nézd meg a programokat!

Naptár szerkesztő program: Canva

A Canva egy nagyon sokoldalú online képszerkesztő program, amelyben szinte mindenhez van sablon, ami a nyomtatott és online megjelenéshez szükséges. Így készíts ingyen naptárat a Canva-val.

Lépj a canva.com-ra és lépj be Facebook vagy Google fiókkal, vagy a hagyományos e-mail+jelszó párossal. A középen megjelenő keresőbe írd be, hogy naptár. A legördülő menüben további találatokat láthatsz.

Naptár szerkesztő program

A megjelenő sablonok közül válassz egyet. A bal oldalon választhatsz a legördülő menüben, hogy milyen sablonok jelenjenek meg: Ingyenes, Pro vagy mindkettőből. Az ingyenes sablonok között is vannak olyanok, amelyekért fizetni kell. Ha kitörlöd a fizetős részt belőle, akkor az is ingyenes lesz. Kattints egy sablonra.

Naptár szerkesztő program

A kiválasztott sablon megjelenik a szerkesztő felületen. A szövegre kattintva át tudod írni. A képet, a színeekt meg tudod változtatni, képet tudsz berakni stb.

Naptár szerkesztő program

Naptár készítés videó:

Naptár szerkesztő program: Crello

A Crello szintén egy nagyon sokoldalú online képszerkesztő program, amelyben szinte mindenhez van sablon, ami a nyomtatott és online megjelenéshez szükséges. Nincs olyan sok ingyenes sablon, mint a Canva-ban.

A szubjektív véleményem az, hogy a tervek jobban kidolgozottak és más stílusban készülnek. Ezáltal egy nagyon jó alternatívája a Canva-nak.

Lépj be a Crello-ba, majd a keresőbe írd be, hogy „calendar”. A sablonok közül válassz egyet.

Naptár szerkesztő program

A sablon megjelenik a szerkesztő felületen, majd alakítsd át a saját elképzelésed szerint.

Naptár szerkesztő program

Naptár szerkesztő program: Fotor

A Fotor szintén egy online képszerkesztő program, sablonokkal és előre elkészített tervekkel. A Fotornak van egy klasszikus képszerkesztő funkciója is, ami a Canva-ról és a Crello-ról nem mondható el.

Naptár szerkesztő program
Naptár szerkesztő program

Vissza a főoldalra: Fotó szerkesztés

Partnereink:

képszerkesztő

profi képszerkesztő program letöltés ingyen magyarul

Pénztárca rendelés

Vegán pénztárca

szívhez szóló szülinapi köszöntő