Szófelhő készítés online

A szófelhő készítés a szavak grafikus megjelenítését segíti, kiemeli a fő mondanivalót és néhány másodperc alatt átlátható a szöveg, amit meg akarunk jeleníteni.

A weben sok-sok ingyenes megoldás és ingyenes sablon közül tudsz választani. A formák, a színek, a betűk kombinálása kreatív lehetőségeket biztosít.

Szófelhő készítés online: WordArt

Teljes mértékben alkalmas szófelhő készítésére. A kész szófelhőt regisztráció után lehet letölteni. A bal felső Import gombra kattintva tudod bemásolni a szöveget, amit aztán szavakra bont a program és elkészíti a szófelhőt. A link: https://wordart.com/

Szófelhő készítés online

Szófelhő készítés online: WordClouds 

Regisztráció nélkül is le lehet tölteni az elkészült szófelhőt. A menüben a Word List menüpont Extract Words from Text menüpontra kattintva be kell másolni a szöveget.

Szófelhő készítés online

A szófelhő formáját, a betűtípusokat, az irányt, a színt a menüben lévő gombokkal lehet változtatni. Pl. a Shape gombra kattintva megjelennek a kiválasztható formák.

Szófelhő készítés online

Szófelhő készítés online: Worditout

A kezdőlapon egyből megjelenik a szóbeillesztő felület. Másold be a szavakat, majd nyomj a Generate gombra. Megjelenik a szófelhő. A képernyő bal oldalán láthatod a beállítási lehetőségeket. A színek, a betűk, a háttér, a betűméret mind változtatható. https://worditout.com/word-cloud/create

Szófelhő készítés online
Szófelhő készítés online

Szófelhő készítés online: Jason Davies

A Jason Davies inkább geekek számára jól használható. Kevés beállítás és csak SVG-ben lehet letölteni. A feladatra teljes mértékben alkalmas.

Szófelhő készítés online
Szófelhő készítés online

Szófelhő készítés online: Tagcrowd

Az egyedi funkció az, hogy egy weboldal linkje is megadható, nem csak szöveg beillesztése. A mentés a pdf-be, vagy HTML formátumba lehetséges.

A Pate Text felületre kell a szöveget beilleszteni, majd a Visualize gombra kattintani.

https://tagcrowd.com/

Szófelhő készítés online
Szófelhő készítés online

Szófelhő készítés online: Mentimeter

Ez egy kicsit kilóg a sorból, mert nem egy egyszerű szófelhő generáló program. Kérdések megválaszolására alkalmas, azonnali visszajelzést kapsz prezentációk, online megbeszélések közben. Egy regisztrációval és kódos hozzáféréssel megjelenik a nézők számára a kérdés, majd az arra adott válaszokat azonnal meg lehet jeleníteni. Legyen az szöveges, kiválasztós, vagy más opció a visszajelzésre. Névtelen, egyszerű és gyors. https://www.mentimeter.com/

Szófelhő készítés online

Szófelhő készítés online: Taxedo

Vissza a főoldalra: Fotó szerkesztés

Partnereink:

képszerkesztő

profi képszerkesztő program letöltés ingyen magyarul

Pénztárca rendelés

Vegán pénztárca

szívhez szóló szülinapi köszöntő