Darált Húsos Tortilla

  A darált húsos
tortilla egy egyszerű, gyorsan elkészíthető étel, ami ideális választás lehet
akár egy hirtelen jött vendégnek, vagy csak egy gyors vacsorának is. A
következőkben bemutatom, hogyan készítheted el ezt az ízletes fogást lépésről
lépésre. 1. Először is szerezz be minden hozzávalót: darált húst, tortillát,
vöröshagymát, fokhagymát, paradicsomot, paprikát és kedvenc fűszereidet. 2.
Melegíts fel egy serpenyőt közepes lángon, majd pirítsd meg a darált húst
benne, amíg teljesen átsült. 3. Add hozzá a felkockázott vöröshagymát és
fokhagymát, majd pirítsd tovább őket pár percig. 4. Vágd fel a paradicsomot
és paprikát apró kockákra, majd add hozzájuk a serpenyőbe. Fűszerezd ízlés
szerint sóval, borssal, és bármilyen más kedvenc fűszereddel. 5. Keverd össze
alaposan az összes hozzávalót a serpenyőben, majd fedd le és hagyd párolódni
néhány percig. 6. Melegítsd fel egy másik serpenyőt közepes lángon, majd
helyezz rá egy tortillát. 7. Tölts az egyik felére a tortillának a darált
húsos keverékből, majd hajtsd össze a másik felével. 8. Pirítsd meg mindkét
oldalát aranybarnára. 9. Ismételd meg ezt az egész folyamatot a maradék
tortillákkal is. 10. Ha minden tortilla elkészült, tálald őket kedvenc
savanyúságoddal vagy tejföllel tálalva. Remélhetőleg sikerült jól
összefoglalnom neked ezt az egyszerű és finom receptet! Próbáld ki te is
otthon és garantáltan sikert aratsz vele! Jó étvágyat kívánok!