Retusáló program

Ingyenes online retusáló programok. Nézd meg, hogyan tudsz percek alatt retusálni a weben, böngészőből, ingyen. tüntesd el a pattanást, bőrhibát, fehérítsd a fogakat. A vörös szemet is egy kattintásra ki tudod javítani.

A weben több automata retusáló program elérhető, ami azt hirdeti magáról, hogy automatikusan, kézi beavatkozás nélkül tud retusálni (pl https://www.cutout.pro/), de egyik sem működik még jól. A jó eredményhez manuálisan kell retusálni. Szerencsére ez nagyon egyszerű lett, mióta széles körben elérhetőek az online képszerkesztő programok. Nézd meg, hogyan kell retusálni ingyen!

Online retusáló program: Fotor

https://www.fotor.com/

A videó angol nyelvű, 4:45-től kezdve a sminkelési funkciókat mutatja be.  Azonnal használható, egyszerű és sminkel is:)

Fotor retusálás angolul:

Photopea fotó retusálás egyszerűen

A Photopea hasonlít leginkább a Photoshopra, nem véletlen a névválasztás. Képes a PSD fájlok kezelésére, valamint a GIMP XCF kiterjesztésének kezelésére is.

A funkcionalitása bővelkedik profi fényképszerkesztő programok által használt eszközökkel. Legyen szó retusálásról, eltüntetésről, hisztogramról, a Photopea rendelkezésre áll a böngésződben. A Photopea a személyes kedvencem. 

Ebben a videóban láthatod, hogyan retusálj Photopea-ban. Már magyar nyelven is elérhető, automata fordítással, tehát egy kicsit furcsa, de az ikonok és a kezelőfelület ugyanaz.

https://www.photopea.com/

Pixlr arc retusáló program online

A Pixlr az egyik legelterjedtebb online képszerkesztő, “fotosoppoló” program. Mindegyik eszközről használható, számítógépről biztosítja a legjobb funkcionalitást. Megtalálható benne minden olyan fontosabb funkció, amely a retusáláshoz szükséges.

https://pixlr.com/

GIMP: fénykép retusáló program ingyenes letöltése

A GIMP egy nyílt forráskódú, ingyenes, letölthető, Linuxon, Mac-en és Windowson is használható képszerkesztő program. A funkciói vetekednek a Photoshop funkcióival és mindez ingyen elérhető.

https://www.gimp.org/

Nézd meg, hogyan kell retusálni GIMP-ben:

Vissza a főoldalra: Fotó szerkesztés

Partnereink:

képszerkesztő

profi képszerkesztő program letöltés ingyen magyarul

Pénztárca rendelés

Vegán pénztárca

esküvői meghívó

hüvelyk cm

méregtelenítés házilag

szívhez szóló szülinapi köszöntő