Étlap szerkesztő

Ebben a cikkben ingyenes étlap mintákat találsz online képszerkesztő programokkal elkészítve. Csak a design, a kinézet, az ételekben nem tudok segíteni:)

Ingyenes étlap szerkesztő:Canva!

Lépj a canva.com weboldalra. Ez egy ingyenesen használható online képszerkesztő program. Lépj be Facebook vagy Google fiókkal, vagy regisztrálj e-mail címmel. A fenti keresősávba írd be, hogy étlap.A cikk írásakor 103 előre elkészített sablon áll rendelkezésre, ebből 79 db ingyenesen használható, esetleg egy-két képet kell kitörölni belőle, hogy ingyen le lehessen tölteni.

Étlap szerkesztő

Válassz egy sabont. A szövegre duplán kattintva át tudod írni. A képre kattintva ki tudod törölni, helyette másikat berakni. a bal oldali menüsávban megtalálod az elemeket, sablonokat, és ingyenes képeket tudsz keresni a Pixabay vagy a Pexels gyűjteményében.

Étlap szerkesztő

Étlap szerkesztő program:Word

A Word megnyitásakor a felső keresősávba írd be, hogy étlap.A megjelenő sablonokból válassz egyet. 

Étlap szerkesztő

Ha nem találsz megfelelő sablont, keress tovább angolul a Google-ben. Írd be, hogy “free menu templates word”.

Az egyik ilyen gyűjtőoldal a https://www.template.net/. A keresőbe írd be, hogy “menu”. Megjelenik sok-sok sablon, a bal felső sarokban lévő FREE jelzi, ha ingyenesen letölthető (egy regisztráció ellenében), a többi fizetős.

Étlap szerkesztő

Vissza a főoldalra: Fotó szerkesztés

Partnereink:

képszerkesztő

profi képszerkesztő program letöltés ingyen magyarul

Pénztárca rendelés

Vegán pénztárca

esküvői meghívó

hüvelyk cm

méregtelenítés házilag

szívhez szóló szülinapi köszöntő