Szórólap készítés online

Hogyan készíts szórólapot házilag?

Az első és legfontosabb: Inspirálódj!

Keress a Google-ben, nézd meg a neked tetsző szórólapokat, a konkurencia szórólapját. Gondold át, milyen üzenet fogja meg a vásárlót!

Legyen egyszerű! Nagyon könnyű túlbonyolítani a saját szórlap tervezést, színekkel, formákkal elhalmozni a szórólapot. A kevesebb mindig több.

Használj sablonokat, egyszerű betűtípusokat és kontrasztos megjelenést.

Legyen jól olvasható elsőre ránézésre az üzeneted. Kell egy dolog, ami megfogja az embereket, ne kelljen kutatni,, böngészni, olvasgatni miről is szól.

Szórólap készítés online ingyen: Canva

Ingyenes szórólap szerkesztő: Crello

A Crello a Canva-hoz nagyon hasonló online képszerkesztő program, amely a Photoshophoz hasonló képszerkesztő funkciók helyett az online és nyomtatott megjelenéshez szükséges képek elkészítését könnyíti meg. Sablonokkal és azonnal beilleszthető elemekkel nagyon gyors a szórólapkészítés is.

Szórólap készítés online

A sablonok között nincs magyar nyelvű, a szövezegzést teljes mértékben neked kell megalkotni, de szinte minden funkció ugyanaz.

Szórólap készítés online
Szórólap készítés online
Szórólap készítés online

Szórólap szerkesztő: Fotor

A Fotor szintén egy online képszerkesztő program, amiben a photoshophoz hasonló képszerkesztő funkciók mellett a beépített sablonok is vannak, amelyek felhasználásával sokkal könnyebb egy online vagy nyomtatott anyagot elkészíteni, mint nulláról kezdve. A “Create design” gombra kattintva lépsz a tervező alkalmazásba. Válaszd a “Flyer” ikont és máris kész sablonokat ajánl fel a tervezésre. A sablonra navigálva látszik, hogy fizetős vagy ingyenes a sablon. https://www.fotor.com/

Szórólap készítés online
Szórólap készítés online

Vissza a főoldalra: Fotó szerkesztés

Partnereink:

képszerkesztő

profi képszerkesztő program letöltés ingyen magyarul

Pénztárca rendelés

Vegán pénztárca

esküvői meghívó

hüvelyk cm

méregtelenítés házilag

szívhez szóló szülinapi köszöntő