Török Kenyér Serpenyőben

  A török kenyér
serpenyőben egy tradicionális és egyszerű recept, amely tökéletes választás
lehet reggelire vagy vacsorára. A recept lényege, hogy a kenyér tésztáját egy
serpenyőben sütjük meg, így egy finom és ropogós kenyér lesz az eredmény. A
recept elkészítése nagyon egyszerű. Először is összekeverünk egy kevés
élesztőt, sót, cukrot és vizet egy tálban. Majd hozzáadjuk a lisztet és jól
összedolgozzuk, amíg egy sima tésztát kapunk. Ezt a tésztát hagyjuk pihenni
legalább fél órán keresztül. Amikor a tészta megkelt, egy serpenyőt
felforrósítunk, majd beletesszük a tésztát és eloszlatjuk rajta. Fedő nélkül
sütjük mindkét oldalát, amíg szép aranybarna nem lesz. A török kenyér
serpenyőben elkészítése gyors és egyszerű, és bármilyen feltéttel vagy
szósszal kiválóan kombinálható. Tehetünk rá például sajtot, sonkát vagy akár
zöldségeket is, így egyszerűen variálhatjuk az ízeket. Összességében a török
kenyér serpenyőben egy nagyszerű választás lehet egy gyors és finom ételre,
amit egyszerűen elkészíthetünk otthon is. Próbáljátok ki ti is ezt a
receptet, garantáltan imádni fogjátok!