A paradicsomleves
rizzsel egy klasszikus étel, amelyet gyakran fogyasztunk télen hideg napokon.
Ez a könnyen elkészíthető és tápláló leves tökéletes választás lehet egy
gyors ebéd vagy vacsora elkészítéséhez. Az első lépés az alapanyagok
beszerzése. Ehhez szükségünk lesz paradicsomra, hagymára, fokhagymára,
zöldségleves alapra, rizsre, sóra, borsra és friss petrezselyemre. A
következő lépés a paradicsomok megpucolása és felaprítása. A hagymát és
fokhagymát is apróra vágjuk fel. Egy lábasban forrósítsunk fel olajat, majd
pirítsuk meg rajta a hagymát és fokhagymát. Hozzáadjuk a felaprított
paradicsomot és keverjük össze az egészet. Öntsük hozzá a zöldségleves
alapot, majd ízesítsük sóval és borssal. Hagyjuk rotyogni legalább 20 percig,
hogy az ízek jól összeérjenek. Közben külön edényben főzzük meg a rizst a
csomagoláson található utasítások szerint. Ha kész van, adjuk hozzá a
paradicsomleveshez és keverjük össze alaposan. Végül tálaljuk friss
petrezselyemmel megszórva. A paradicsomleves rizzsel így egy isteni finom
étel lesz, amely melegíti testünket és lelkünket egyaránt. Jó étvágyat
kívánok mindenkinek!